Οικονομικά στοιχεία

 
 
Κάθε χρόνο δημοσιεύουμε και στην ιστοσελίδα μας τα οικονομικά αποτελέσματα για λόγους διαφάνειας, μετά από ελέγχους που ζητάμε να κάνουν ορκωτοί λογιστές. Προσπαθούμε με απλό και κατανοητό τρόπο να παρουσιάζουμε τα οικονομικά μας ώστε οι πολίτες, τα μέλη αλλά και οι υποστηρικτές μας να μπορούν να αξιολογούν τη δράσης μας, να ελέγχουν τα έσοδα και τα έξοδα μας αλλά και μπορούν να αξιολογούν τη σχέση μεταξύ δαπανών και προσφοράς έργου.  Αλλά και για να απομυθοποιούμε όσα - σε μια εποχή καχυποψίας - είναι εύκολο να διαδίδουν αγνοώντας την πραγματικότητα καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα διάφορα άτομα ή φορείς.  

Τα νούμερα δεν αποτυπώνουν όλη τη δουλειά που γίνεται από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. Τα έσοδα και έξοδα δεν αποτυπώνουν τη δουλειά που γίνεται μια και η εθελοντική εργασία, η συνεισφορά πέρα από ένα ωράριο ή συγκεκριμένη δέσμευση καθώς και η κατάθεση ψυχής από τους συνεργάτες και τους εθελοντές του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS δεν μπορούν να αποτυπωθούν στις συγκεκριμένες φόρμες και μορφές οικονομικού απολογισμού ακόμα και αν αυτές συντάσσονται από μια περιβαλλοντική μη κυβερνητική οργάνωση.

Λάβετε υπόψη διαβάζοντας τους οικονομικούς απολογισμούς μας ότι οι πόροι του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS «επενδύονται» με αποτελεσματικό τρόπο στην προώθηση του δημόσιου συμφέροντος, της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιωσιμότητας και της βελτίωσης της ζωή μας, αν και είναι πάντα κατά πολύ …λιγότεροι από τις ανάγκες που υπάρχουν.

Χρειαζόμαστε και τη δική σου υποστήριξη. Είναι μια πράξη ενθάρρυνσης και διατήρησης της ανεξαρτησίας μας και θετική …ψήφος προς όσα κάνουμε καθημερινά για το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών.

Εξέτασε, κρίνε, πάρε μέρος και εσύ στη λύση. Ενίσχυσε το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS
 
Copyright © 2011 Medsos. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Χορηγία φιλοξενίας medsos.gr από την dnHost.gr