Βιώσιμες πόλεις

 
 
 

Η Οικολογία και ο Πολιτισμός γιορτάζουν στην Ελευσίνα

Attention: open in a new window. PDFPrintEmail
 
 

Η σημαντική παρουσία του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS στην Ελευσίνα και η ουσιαστική συμβολή του στην περιβαλλοντική αναγέννησή της περιοχής , μέσω του προγράμματος LIFE–Περιβάλλον «Συνεργατική Περιβαλλοντική Αναγέννηση σε Πόλεις – Λιμάνια: ο κόλπος της Ελευσίνας το 2020»,  επισφραγίζεται με  τη συμμετοχή του και στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός των ΑΙΣΧΥΛΙΩΝ 2009.
Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, μαζί με τον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γ. Αμπατζόγλου και την Διευθύντρια Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης  Δυτ. Αττικής κ. Σ. Χονδρίδου, σας προσκαλούν στην εναρκτήρια εκδήλωση του Οικολογικού 3ημέρου των ΑΙΣΧΥΛΙΩΝ 2009 (ανοίξτε την πρόσκληση εδώ), στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Πολιτισμού Ελευσίνας, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 18.30.

Διαβάστε περισσότερα...

 
 
 

Διεθνές Συνέδριο "Χτίζοντας Οικο-γειτονιές στη Μεσόγειο"

Attention: open in a new window. PDFPrintEmail
 
 

Διεθνές συνέδριο
"Χτίζοντας Οικο-Γειτονιές στη Μεσόγειο"

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS διοργανώνει στην Αθήνα, στις 17-18 Απριλίου 2008, το διεθνές συνέδριο

"Χτίζοντας Οικο-Γειτονιές στη Μεσόγειο"
(Ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52, 1ος όροφος).


Το συνέδριο "Χτίζοντας Οικο-Γειτονιές στη Μεσόγειο" θα συγκεντρώσει δεκάδες ερευνητές, ειδικούς, εκπροσώπους της διοίκησης, τοπικών αυτοδιοικήσεων και μη κυβερνητικών οργανισμών -από την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να αποτελέσει πρόσφορο πεδίο για να παρουσιασθούν και να συζητηθούν –σε υψηλό επίπεδο– τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δομημένο περιβάλλον στα αστικά κέντρα και οι σχετικές πολιτικές που προτείνονται ή και εφαρμόζονται σε τοπικό επίπεδο.
Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη "Χάρτα των Οικογειτονιών της Μεσογείου"

Διαβάστε περισσότερα...

 
 
 

Ημερίδα : «Βιώσιμες μετακινήσεις στην πόλη»

Attention: open in a new window. PDFPrintEmail
 
 

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνουν την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 18:00-21:30 στο Ίδρυμα Π.Π.Ι.Ε.Δ. «Ανδρέας Παπανδρέου» στη Νέα Φιλαδέλφεια ημερίδα με θέμα «Βιώσιμες μετακινήσεις στην πόλη».

Στόχος της ημερίδας είναι να συζητηθούν και να προωθηθούν -μέσα από τη διάδοση της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς και των ποδηλάτων- ζητήματα βιώσιμων μετακινήσεων και αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος.

 

 

 

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης "Πολιτιστικές διαδρομές με ποδήλατο" που εντάσσεται στο Ε.Π. «Απασχόληση & Επαγγελματική Κατάρτιση» και υλοποιείται με χρηματοδότηση του Έργου «Δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων με την ενεργό συμμετοχή των ΜΚΟ» του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας. 

 

 

Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας

Αφίσα ημερίδας

Πρόσκληση ημερίδας

 


 

 
   
 
Copyright © 2011 Medsos. All Rights Reserved. Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Χορηγία φιλοξενίας medsos.gr από την dnHost.gr